Wednesday, February 3, 2010

Second post of the day

Lately ni, ramai yang tanya apa aku buat skang. keje ke, dah masuk college ke, melepak kat rumah makan kuaci ke, amek lesen ke dan macam2 lagi la soalan yang seangkatan dengannye kan. so aku nak bagitau la kat korang2 yang baik hati tanya aku, aku skang nga keje kat ofis ayah aku. well, keje aku memang bosan, taip2, buat powerpoint, faks la ape bende la tapi yang paling bes boleh buat keje sambil online. bahaha. gaji aku pon okay even keje aku tak penat. dok bilik, ade aircond sume kan, boleh la shopping sakan. hehe lagi2 baru dapat gaji bulan 1 aritu. perghh nafsu untuk menghabiskan duit untuk perkara2 yang tak berfaedah memang tengah membuak-buak skang. haha. haihh aku rindu kat kawan2 aku. nak hangout ngan diorang. grr tapi apakan daya, aku mmg tersangat busy la skang. weekdays keje, weekend klas memandu. uhuk uhuk :( dah alang2 ade blog baru ni kan, cehh tak abes2 nak promote. haha. aku nak bagitau la kat kawan2 aku yang tengah bace blog aku ni. aku rindu korang2 sumee! ha dah tu je. bye bye.

3 comments:

  1. blog ni sangat comel :)

    selamat berdriving, hehe!

    ReplyDelete
  2. hey there.. nice blog... not workiing on video bru ka?? video raya mayB? :D
    ur fan, muizz :D

    ReplyDelete